4.2/5 - (13 votes)

Малко повече за нас

Gas-Sofia.com е на пазара от 2011 година и предлага на своите клиенти висококачествен сервиз на газови инсталации – котли, парно и други.

tips gas cylinder

От както сме създадени разчитаме на експертния си персонал, който демонстрира своите възможности за качествено обслужване. За щастие имаме хиляди доволни клиенти от свършената работа по обектите.

Освен че разполагаме със сервиз за газови котли и инсталации, сме в състояние да консултираме потребителите, които се отопляват на газ, така че те да получат представа за правилната поддръжка на уредите си. Тук в сайта ни ще намерите детайлна информация за всяка наша услуга, за да получите по-ясна представа какво можем да свършим във ваша полза.

От както се появихме на бял свят, не сме спирали да демонстрираме качествата си. До сега в София получихме доверие от мнозина, като не пропуснахме да им се отплатим подобаващо. Задълженията ни са свързани с газ и ние си даваме сметка колко прецизни и отговорни са задачите, които ни възлагате. За това действаме на високо равнище и оставяме добра следа.

За да бъде gas-sofia.com фирма номер 1 в ремонта на газови инсталации, се постарахме да оборудваме нашите специалисти с най-съвременните инструменти и помощна техника. Инвестирахме солидни средства, с чиято помощ изградихме отличен сервиз за газови котли, парно и други уреди работещи на газ. За щастие оплаквания от нашите услуги до този момент не съществуват. Това не е рекламен слоган, а неоспорими факти, които могат да се докажат.

Най-вече обаче, ние съществуваме заради вас клиентите. В политиката на фирмата е залегнало, вие да сте приоритет и да спазваме всяко ваше изискване. Правим го, защото ни е приятно, че ни гласувате доверие. Правим го, и защото знаем, че имате нужда от нас за истински важните неща от живота. Ние никога няма да злоупотребим с търпението ви.

На фона на множеството потребители, които пожелаха да ги обслужим, може да твърдим, че бъдещето пред нас е светло. Радваме се на всяка ваша заявка за работа, тъй като ни давате хляб, а ние от своя страна ви се отплащаме с квалифициран и интелигентен труд. Ако се нуждаете от ремонт на газови инсталации, котли и парно отопление, то ние сме вашите хора.